Kaarten Theater

Entree (tenzij anders vermeld) € 18,- | € 15,- Kaarthouders Gruitpoort en Cultuurkaart (CJP/CKV)

Theaterpasse-partout Voor alle 9 voorstellingen een toegangskaart voor
€ 125,-. Dat is een korting van € 29,-! Bezorg jezelf, je partner, je moeder of je (zaken)relatie 9 bijzondere avonden uit. Ga naar het bestelformulier
Gruituitkaart Voor € 25,- per jaar steun je de Gruitpoort. Je krijgt dan € 3,- korting op theater en € 2,- korting op filmvoorstellingen voor jou en een vriend(in). Kijk hier voor meer informatie.
 
Kaartverkoop Online via onze agenda of aan de balie van de Gruitpoort.

Online kaarten kunnen worden afgerekend met I-Deal of de Nationale Bioscoopbon. Na betaling ontvangt u per entreekaart een e-mail met bijlage op het mailadres waar u mee ingelogd bent. De pdf bijlage dient op A4 uitgeprint ingeleverd te worden bij de zaaldeur (een screenshot is niet voldoende in verband met scannen achteraf ipv bij de deur). Ontvangt u geen email met pdf bijlage of niet voor iedere kaart/persoon een email met pdf bijlage neem dan contact op met de Gruitpoort (0314-340943) zodat wij vervangende kaarten voor u klaar kunnen leggen. Zonder geldige kaarten is het niet mogelijk de voorstelling te bezoeken. Per voorstelling zijn 2 kaarten per account beschikbaar voor online verkoop. Wilt u meer kaarten neem dan contact op met de Gruitpoort. 

Aangekochte entreebewijzen kunnen tot aan de datum van de voorstelling tijdens openingstijden van de receptie (ma t/m vrijdag 9.00 - 20.30 uur, zaterdag 9.00 - 17.00 uur, in vakanties en tijdens feestdagen gelden afwijkende openingstijden) worden ingewisseld voor kaarten voor een andere voorstelling of tegen een gruittegoed. Indien u kiest voor een gruittegoed en geen Gruitpoortpas heeft, rekenen wij eenmalig € 3,- administratiekosten.

Via Amphion Kaarten voor onze voorstellingen zijn ook via schouwburg Amphion te koop. Hiervoor gelden de voorwaarden van Amphion. www.amphion.nl

Meedoenarrangement
Onze producten zijn ook geheel of gedeeltelijk af te rekenen via het Meedoenarrangement.

Parkeren Bij de kassa van de Gruitpoort zijn op vertoon van uw inrijkaart voor €3,-  uitrijkaarten voor de Loo- (onder Amphion), Mediamarkt- en Catharinagarage verkrijgbaar.

Cadeaukaarten
U kunt bij ons cadeaukaarten kopen om een theater- of filmvoorstelling naar keuze cadeau te doen. Deze zijn geldig in de Gruitpoort. De Gruitpoort accepteert de cultuurkaart.

Meer Gruitpoort

Meer

Binnenkort

Film 24 juni 2018

Isle of Dogs

Lessen 25 juni 2018

Taalcafé

Theater 27 juni 2018

Van Zessen klaar

Events 25 juni 2018

Taalcafé

© Gruitpoort 2018 Design & concept: Frappant - Techniek & CMS: BeSite | Sitemap