Kaarten Theater

Theaterseizoen 18/19

De eerste voorstellingen voor een splinternieuw seizoen staan voor u klaar. Geen voorstellingen meer uit een boekje, maar verrassende vormen waarin makers het onderzoek aangaan met het publiek. Een nieuwe stap in de ontwikkeling van de Gruitpoort tot Creatieve Broedplaats met theater als hart: een meemaakpodium waarin maker, podium en publiek elkaar vinden en uitdagen. Wij zijn er nu al trots op!

Entree (tenzij anders vermeld) € 18,- | € 16,- Kaarthouders Gruitpoort en Cultuurkaart (CJP/CKV)

 
Kaartverkoop Online via onze agenda of aan de balie van de Gruitpoort.

Online kaarten kunnen worden afgerekend met I-Deal of de Nationale Bioscoopbon. Na betaling ontvangt u per entreekaart een e-mail met bijlage op het mailadres waar u mee ingelogd bent. De pdf bijlage dient op A4 uitgeprint ingeleverd te worden bij de zaaldeur (een screenshot is niet voldoende in verband met scannen achteraf ipv bij de deur). Ontvangt u geen email met pdf bijlage of niet voor iedere kaart/persoon een email met pdf bijlage neem dan contact op met de Gruitpoort (0314-340943) zodat wij vervangende kaarten voor u klaar kunnen leggen. Zonder geldige kaarten is het niet mogelijk de voorstelling te bezoeken. Per voorstelling zijn 2 kaarten per account beschikbaar voor online verkoop. Wilt u meer kaarten neem dan contact op met de Gruitpoort. 

Aangekochte entreebewijzen kunnen tot aan de datum van de voorstelling tijdens openingstijden van de receptie (ma t/m vrijdag 9.00 - 20.30 uur, zaterdag 9.00 - 17.00 uur, in vakanties en tijdens feestdagen gelden afwijkende openingstijden) worden ingewisseld voor kaarten voor een andere voorstelling of tegen een gruittegoed. Indien u kiest voor een gruittegoed en geen Gruitpoortpas heeft, rekenen wij eenmalig € 3,- administratiekosten.

Via Amphion Kaarten voor onze voorstellingen zijn ook via schouwburg Amphion te koop. Hiervoor gelden de voorwaarden van Amphion. www.amphion.nl

Meedoenarrangement
Onze producten zijn ook geheel of gedeeltelijk af te rekenen via het Meedoenarrangement.

Parkeren Bij de kassa van de Gruitpoort zijn op vertoon van uw inrijkaart voor €3,-  uitrijkaarten voor de Loo- (onder Amphion), Mediamarkt- en Catharinagarage verkrijgbaar.

Cadeaukaarten
U kunt bij ons cadeaukaarten kopen om een theater- of filmvoorstelling naar keuze cadeau te doen. Deze zijn geldig in de Gruitpoort. De Gruitpoort accepteert de cultuurkaart.

Meer Gruitpoort

Meer

Binnenkort

Film 17 februari 2019

Les Uns et les Autres

Lessen 18 februari 2019

Moderne Nederlandse Literatuur

Theater 13 maart 2019

Het einde van het leven

Events 18 februari 2019

Taalcafé

© Gruitpoort 2019 Design & concept: Frappant - Techniek & CMS: BeSite | Sitemap