Miracle Sound

Muziek, koor

·        Wij zijn een gezellig, ambitieus, vrolijk stel vrouwen dat erg graag close harmony en in het bijzonder, barbershop harmony zingt. De oorsprong van de barbershopstyle is naar alle waarschijnlijkheid een mix van enkele ontwikkelingen, die zich van ca. 1800 tot 1940 hebben afgespeeld op diverse fronten.

·        Een barbershop hoeft niet persé muziek van de notenbalk te kunnen lezen. De meesten studeren doorgaands met behulp van cassettebandjes, waarop elke partij apart is ingezongen. Nodig is wel gevoel voor muziek en show, een redelijke stem en de kunst een toon vast te houden.ingt. Nieuwe leden zijn meer dan welkom.
De oorsprong van de barbershopstyle is naar alle waarschijnlijkheid een mix van enkele ontwikkelingen, die zich van ca. 1800 tot 1940 hebben afgespeeld op diverse fronten.
Een barbershopper hoeft niet persé muziek van de notenbalk te kunnen lezen. De meesten studeren doorgaans met behulp van cassettebandjes, waarop elke partij apart is ingezongen.

·         Een barbershopper hoeft niet persé muziek van de notenbalk te kunnen lezen. De meesten studeren doorgaans met behulp van cassettebandjes, waarop elke partij apart is ingezongen.Wij kunnen écht nog wel leden gebruiken. Kom eens kijken op de repetitie. Meer info op onze website www.miraclesound.nl

Repetities: fo op onze website www.miraclesound.nl Donderdagavond 20.00u. SBO SAM, locatie van Limburg Stirumlaan 5, 7003 BG Doetinchem

Meer Gruitpoort

Meer

Binnenkort

Film 20 juni 2019

Three Identical Strangers

Theater 26 juni 2019

Stormhoofd

Events 20 juni 2019

Jamsessie

© Gruitpoort 2019 Design & concept: Frappant - Techniek & CMS: BeSite | Sitemap