Garden Rumours

Muziek, koor

Van Renaissance tot eigentijdse muziek

In 1988 besloot een aantal vrienden uit Gendringen en omgeving het leven extra luister bij te zetten. En hoe kan dat beter dan zelf te zingen? In de tuinkamer van een café werd Garden Rumours opgericht: een a-capellakoor dat sindsdien regelmatig van zich laat horen. Garden Rumours heeft zich in de loop van de tijd ontwikkeld tot een veelzijdig, flexibel en enthousiast kamerkoor van 16 mensen.

Wij willen graag uw avond of evenement vocaal komen opluisteren. Ook zijn we in voor (straat)theater of openluchtspelen op bijzondere locaties. 

Het repertoire

We zingen liederen van o.a. Mozart, Britten, Saint-Saëns, Distler, Purcell, Barber, Bach, Poulenc, Elgar, Hindemith, liederen van Heinrich Heine door Jurriaan Andriessen, maar ook arrangementen van Jetse Bremer.

Garden Rumours kan nog sopranen, tenoren en bassen gebruiken. Bent u geïnteresseerd? Kom dan eens een repetitie bijwonen. We oefenen elke donderdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in het clubgebouw van de Ulftse Nachtegalen aan de Biezenakker te Ulft.  Bekijk ook onze website eens: www.gardenrumours.nl

Meer Gruitpoort

Meer

Binnenkort

Film 20 januari 2019

The Best of IDFA on tour

Lessen 21 januari 2019

Beeldhouwen in hout

Theater 13 maart 2019

Het einde van het leven

Events 21 januari 2019

Taalcafé

© Gruitpoort 2019 Design & concept: Frappant - Techniek & CMS: BeSite | Sitemap