Bergh's Vocaal

Muziek, koor

Bergh’s Vocaal is een gemengd koor met als standplaats ’s Heerenberg.

We repeteren in de muziekschool in ’s Heerenberg op donderdagavond van 18.45 uur tot  pakweg 20.30 uur. Het 1e uur o.l.v. Ben Simmes en het 2e gedeelte o.l.v. Jos Thomassen. (koorlid en dirigent in opleiding)

 

Het repertoire bestaat o.a. uit klassieke werken van componisten als William Byrd en Thomas Morley (1550-1600), Brahms, Dvorak, Fauré, Elgar en Duruflé (1840-1980).

 

Maar ook wordt de wat meer populaire muziek in studie genomen, zoals werken van de Engelse popgroep de Beatles, de King's Singers en Ierse volksmuziek.

 

Soms worden de liederen à capella uitgevoerd, maar vaak laat het koor zich ook begeleiden door het inspirerende pianospel van dirigent Ben Simmes.

 

Er is plaats binnen ons koor voor bassen en tenoren. De eerlijkheid gebied ons te zeggen dat er gezien de huidige samenstelling en de gemiddelde leeftijd er bij de dames alleen plaats is voor de “jongere garde”.

 

Niettemin bent u van harte uitgenodigd de open repetitie mee te maken op 4 juni in de Week van de Amateurkunst, op bovengenoemde tijd en plaats.

Meer Gruitpoort

Meer

Binnenkort

Film 17 juni 2019

Goede Buren

Theater 26 juni 2019

Stormhoofd

Events 17 juni 2019

Uitwisselingsproject Doetinchem - Ankara

© Gruitpoort 2019 Design & concept: Frappant - Techniek & CMS: BeSite | Sitemap