zaterdag 7 maart - 21:00 uur Songs & Whispers: Ines Hermann (GER)

Songs & Whispers: Ines Hermann (GER)

Wim's Muziekkelder presenteert: elke maand een intiem concert van een internationale artiest in de kleine zaal van de Gruitpoort.

Entree: Vrije gift. Zaal open: 20.30

Wim's Muziekkelder presenteert: Ines Hermann.

Ines Herrmann is een Indie-artiest en songwriter uit Duitsland die songscenes maakt met haar krachtige stem. Je wordt op een reis meegenomen wat kan worden gekenmerkt als dromerig, mooi en jazzy maar ook donker, mysterieus en edgy. Ze is momenteel gevestigd in Dresden, Duitsland en toert door Europa, maar speelde eerder in clubs en bars in Ierland en de VS. Een waardevolle vergelijking is Brandi Carlile, want ze heeft een soortgelijk donker timbre in haar stem en diversiteit in haar liedjes. In 2017 bracht Ines haar eerste zelf opgenomen EP "roze hip" uit, gevolgd door twee Studio-EP's "Phoenix" en "Thunder" in 2019. Er komen nog twee EP-releases uit in 2020 en meerdere song-releases in alle gangbare streamingdiensten.

Meer aanraders

20 feb
Film De Beentjes van St. Hildegard - 16:00 uur
Diverse voorstellingen uitverkocht, extra voorstellingen op 21, 22, 23 februari 18.15 | Komisch drama met Herman Finkers en Johanna ter Steege over het los willen breken uit vastgeroeste patronen.
De Beentjes van St. Hildegard
De Beentjes van St. Hildegard
20 feb
Film 1917 - 20:30 uur
Winnaar 3 Oscars | Virtuoos loopgravendrama over de Eerste Wereldoorlog.
1917
1917
24 feb
Film Wei - 20:00 uur
Mantelzorgdocumentaire | Jac heeft zijn eigen paradijsje gecreƫerd: een hectare natuurgrond met paarden, kippen en moestuin. Hij is vastberaden ervoor te blijven zorgen. Juist nu bij hem dementie is geconstateerd.
Wei
Wei
19 feb
Film Leonardo: the Works - 20:00 uur
Arts in Cinema | Spraakmakende tentoonstellingen in topmusea en kunstinsituten op het witte doek. Met deze maand Leonardo: the Works
Leonardo: the Works
Leonardo: the Works
22 feb
Film Papicha - 15:30 uur
Contactfilm brengt elke maand een juweel uit de internationale filmwereld naar de Gruitpoort. Nedjima droomt ervan styliste te worden in een land waar religieuze fundamentalisten de dienst uitmaken.
Papicha
Papicha
26 feb
Events LHBTheetje - 19:00 uur
LHBTheetje is een evenement speciaal georganiseerd voor lhbt jongeren tussen de 12 en 18 jaar oud.
LHBTheetje
LHBTheetje

Meer Gruitpoort

Meer

Binnenkort

Film 19 februari 2020

Il traditore

Theater 7 maart 2020

Songs & Whispers: Ines Hermann (GER)

Events 19 februari 2020

Achterhoek Business Challenge

© Gruitpoort 2020 Design & concept: Frappant - Techniek & CMS: BeSite | Sitemap